Monday, November 14, 2016

Мислення позитивний ефект на мозок

Ваш мозок є дуже потужним інструментом, який може бути використаний для позитивного або негативного впливу на ваше життя. частота вашого мозку впливає, як ви думаєте, як ви відчуваєте і як ви реагувати на повсякденне життя.

Що робити, якщо ви могли б контролювати ваш мозок таким чином, що тільки дозволить вам випробувати стан низької частоти пов'язано з розслабленням, настороженість, фокус, щастя, пробудив свідомість і прояв?

Хоча ваш мозок впливає ваша реальність також вірно, що ваші думки впливають на ваш мозок. Змінюючи, що ви думаєте про форму ваших позитивних думок може реально змінити спосіб працює ваш мозок і як ви себе почуваєте.

Управління своїми Геніальна ЧастотЄ кілька різних способів працювати і контролювати частоту вашого мозку. Медитація є одним відомим способом і тому йога і прослуховування звукових хвиль мозку як бінауральні ритми.Використовується окремо або в будь-якій комбінації цих речей дійсно може допомогти зберегти рівні ваших мозкових хвиль з низькою швидкістю передачі частот, яка викликає 

позитивну реакцію.Однак ви також можете бути дуже ефективними за рахунок використання простих позитивних методів мислення.

No comments:

Post a Comment